Mountainbiken in Nauders – Tiroler Oberland – Kaunertal

In de drielandenregio fiets- en bikearena aan de Reschenpass wachten 80.000 hoogtemeters om ontdekt te worden. Fietsregio Nauders aan de Reschenpass heeft 1.097 kilometer aan bewegwijzerde fietsroutes.

Van eenvoudige familietochten tot veeleisende single trails, er is een groot aanbod in de regio inclusief de mogelijkheid om binnen één dag door drie landen te fietsen. Genieters en freeriders halen hun hart op bij de drielandenfiets- en gondeltochten. De steile hellingen worden overwonnen met de bergbanen, zodat er nog maar een paar hoogtemeters afgelegd hoeven te worden voordat je kunt genieten van de afdaling naar het dal. De omringende drieduizend meter hoge toppen in Italië, Zwitserland en Oostenrijk liggen binnen handbereik tijdens de drielandentocht. De dagtour neemt je mee langs een spannend pad door de Uina-kloof. Het indrukwekkende uitzicht op de Schlinigpass (2.298 meter) en de pittoreske Schwarzsee zijn tevens hoogtepunten van de tocht.

Tip: De 3-landen Summercard Gold voor 3, 6 of 7 dagen biedt onbeperkt vakantieplezier in alle drie de grensregio's: houders van de 3-landen Summercard Gold kunnen gebruik maken van talrijke bergbanen en lokale bussen rond de Reschenpass - ongeacht welke kant van de grens. Enkele begeleide mountainbiketochten zijn ook inbegrepen.

Nauders – Tiroler Oberland – Kaunertal: bezienswaardigheden in de regio


 Kaart

Meer vakantie activiteiten in Nauders – Tiroler Oberland – Kaunertal


Alle activiteiten+

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.