Top of the Mountain Easter Concert met Andreas Bourani


Ischgl, 16.04.2017

Op zondag 16 april betreedt ‘The King of German pop’ Andreas Bourani het podium op de Idalp tijdens het 'Top of the Mountain Easter Concert'.

De Duitse singer-songwriter Andreas Bourani betreedt op zondag 16 april om 13:00 uur de Idalp bühne in het hart van het skigebied op 2.300 meter hoogte. De 32-jarige Bourani trakteert de wintersporters op nummers als ‘Auf uns’, ‘Ultraleicht’ en ‘Astronaut’ van zijn nieuwe album ‘Hey!’. 

De Top of the Mountain-concerten in Ischgl zijn uitgegroeid tot een begrip onder wintersporters en muziekliefhebbers. Niet alleen voor de openings- en sluitingsconcerten weet Ischgl ieder jaar weer topartiesten te strikken, ook tijdens het ‘Top of the Mountain Easter Concert’ en het ‘Open Air Alp Trida concert’ staan grote namen op het podium.

Naast het geweldige concert met topmuzikanten die hun hits in het berglandschap ten gehoren brengen, heeft de Silvretta Arena nog meer te bieden voor wintersportliefhebbers. Dankzij de hoge ligging zijn de sneeuwcondities rond Pasen over het algemeen uitstekend en alle liften zijn in geopend tot 1 mei.  


Top of the Mountain Easter Concert in Ischgl, © TVB Paznaun – Ischgl
Grote plattegrond openen

Data

16.04.2017

Prijsinformatie

Gratis entree op vertoon van geldige skipas.

Evenementencategorie


6561Ischgl

Informatie over de plaats


Aankomst

Adres van uw bestemming

Reisplanning door ÖBB-Personenverkehr AG

Accommodatie zoeken


Gedetailleerd zoeken
Omhoog
Live Chat
Live Chat