Top of the Mountain Easter Concert met Max Giesinger

Ischgl, 01.04.2018

Max Giesinger, de populaire singer-songwriter uit Duitsland, staat met Pasen op het podium van het Top of the Mountain-concert in Ischgl. Gegarandeerd muzikaal entertainment de Silvretta Arena.

'Wenn sie tanzt' en '80 Millionen' - dit zijn de hits die bijna iedereen mee kan zingen. Op paaszondag beleef je het zelf met de Silvretta Arena als toneel. Max Giesinger is de hoofdact tijdens het Top of the Mountain-concert. De succesvolle singer-songwriter uit Duitsland, bekend van 'The Voice of Germany', treedt niet alleen voor het eerst op in Ischgl, maar ook voor de allereerste keer in een skigebied. Het concert begint om 13.00 uur op de Idalp, op 2.300 meter hoogte.

Sterren als Robbie Williams, Elton John, Tina Turner en Andreas Bourani stonden al eerder op de bühne van deze legendarische concertreeks. Dankzij de ideale sneeuwcondities met Pasen in Ischgl, kunnen toeschouwers niet alleen genieten van wereldartiesten en hun muziek, maar ook nog vol van de wintersport genieten. Tot en met 1 mei zijn alle liften in bedrijf.

Top of the Mountain Easter Concert in Ischgl, © TVB Paznaun – Ischgl
Grote plattegrond openen

Data

01.04.2018

Prijsinformatie

Gratis entree op vertoon van geldige skipas.

Evenementlocatie


6561 Ischgl

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat