Familieskigebied Kitzbühel, © Tirol Werbung/Frank Bauer
Familieskigebied Kitzbühel, © Tirol Werbung/Frank Bauer

Skiën met kinderen

Gezinnen voelen zich helemaal thuis in de Tiroler skigebieden. Het veelzijdige wintersportaanbod voor groot en klein staat garant voor een afwisselende vakantie met veel wintervermaak.

De kindvriendelijke skigebieden in Tirol bieden de beste faciliteiten voor een wintersportvakantie met de kinderen. Wanneer uw kroost nog te jong is om de piste te betreden, of als zij - of u! - toe zijn aan wat ontspanning, kunnen zij terecht bij de kinderopvang. In elk kindvriendelijk skigebied in Tirol zijn er speciale aanbiedingen, cursussen en accommodaties voor zowel de kleintjes als de wat grotere kinderen. Het veelzijdige wintersportaanbod zorgt er bovendien voor dat ook de ouders aan hun trekken komen. Zo kunt u met volle teugen genieten van het sporten, of juist even op adem komen.

De kindvriendelijke skigebieden in Tirol bieden de beste faciliteiten voor een wintersportvakantie met de kinderen. Wanneer uw kroost nog te jong is…

toon meertoon minder

U bent wellicht ook geïnteresseerd in

Kinderopvang in de Tiroler skigebieden

Bij de kinderopvang kunnen kinderen onder begeleiding van professionele begeleiding een middagdutje doen of gewoon even uitrusten van een intensieve ochtend op de piste. Door het flexibele aanbod is het ook mogelijk om de kinderen slechts enkele uren onder te brengen bij de kinderopvang, zodat de ouders de gelegenheid hebben om met zijn tweeën wat afdalingen te maken. Bij de kinderopvang zijn kinderen op een goede plek en staat hen een leuke tijd met leeftijdsgenootjes te wachten. Enkele highlights op een rij:

  • Bij het Bergstation Brandstadl in Scheffau bieden de pedagogische medewerkers van Bobos Mini Club kinderen van een tot vier jaar een afwisselend programma. De Mini Club is van zondag tot vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur geopend.
  • Bij de Karwendolin Club Stans in de Silberregion Karwendel worden jonge skiërtjes vanaf 3 jaar van de piste in Stans naar de warme Stube gebracht. Na een gezamenlijke lunch met mascotte Karwendolin, wordt er gezongen, gespeeld, gelachen en geknutseld. 

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.