KaiserWelt in Scheffau, © TVB Wilder Kaiser
KaiserWelt in Scheffau, © TVB Wilder Kaiser

Fantasiewereld in de bergen van de Wilder Kaiser

Maak op avontuurlijke wijze kennis met de bergen van Tirol. In de bergspeeltuin van Wilder Kaiser leert u met creatieve experimenten meer over de natuur, planten, dieren, geologische schatten en mythologische sterren van de regio.

Kinderen en ouders die graag op ontdekking gaan, zijn in de fantasiewereld van de Wilder Kaiser bergen aan het juiste adres. In de avontuurlijke bergspeeltuin ervaren zij de ultieme bergbeleving.

Ellmis Zauberwelt op de Hartkaiser verwelkomt je in de wereld van de magische kikker Ellmi. In deze betoverende wereld leven kabouters, bosgeesten en feeën. De 4.000 m2 grote kinderspeelplaats zorgt voor het grootste plezier. In Hexenwasser in Hochsöll is de schoonheid en kracht van het bergwater te beleven. Meer dan zestig attracties bieden waterpret voor het hele gezin, een extra setje droge kleding is dan ook niet overbodig.  In KaiserWelt Scheffau kunnen kinderen hun geluk niet op: kronkelende paden voeren door het ‘Keizerwald’ langs een klimwand, boomhutten en verschillende speeltoestellen.

Ellmis Zauberwelt in Ellmau, © TVB Wilder Kaiser
Ellmis Zauberwelt in Ellmau
Hexenwasser in Söll, © TVB Wilder Kaiser
Hexenwasser in Söll
KaiserWelt in Scheffau, © TVB Wilder Kaiser
KaiserWelt in Scheffau

Terug naar het overzicht

Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat