© Tirol Werbung / Hans Herbig
© Tirol Werbung / Hans Herbig

Top events gletsjer- en seizoensopeningen

Aan het begin van het wintersportseizoen is normaal gesproken Tirol the-place-to-be. In verband met de huidige situatie omtrent het Corona-virus, ligt het dit jaar een beetje anders. Maar niet getreurd, want er zijn creatieve oplossingen bedacht zodat de ski-openingen toch kunnen plaatsvinden.

De start van de Wereldbeker in Sölden in oktober is zoals gewoonlijk een krachtmeting voor de internationale ski-elite. Dit jaar kunenn de fans vanuit verschillende plekken de wedstrijden live op schermen volgen, want het evenement vindt plaats zonder toeschouwers. De veranderingen bij de Kaunertal Opening of de Stubai Premiere zijn minder ingrijpend. Zoals gewoonlijk kunnen bezoekers de nieuwste apparatuur uitproberen in de testcentra, de snowparks bezoeken en verschillende activiteiten bijwonen. In Wildschönau ligt dit jaar de focus op culinair genieten, je onderdompelen in de natuur en traditionele Tiroler gezelligheid.

Top events start van het winterseizoen 2020-2021
De Zillertal Arena viert het begin van het winterseizoen met een vierdaags ski- en snowboard event., © Tourismusverband Zell-Gerlos, Zillertal Arena
Ski- en snowboard-Opening Zillertal Arena

17.12.2021 - 20.12.2021
Gerlos

Het nieuwe winterseizoen in de Zillertal Arena gaat van start met livemuziek, feesten, glühwein en gratis bier.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in

Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.