Blog
Categoriën
© Tirol Werbung / Rodler Ilvy
Eten & drinken
© Bert Heinzelmeier
Mensen
© Tirol Werbung / Aichner Bernhard
Cultuur
© Tirol Werbung / Moore Casey
Attracties
© Tirol Werbung / Herbig Hans
Familie
© Tirol Werbung / Schwarz Jens
Andere
© Tirol Werbung / Neusser Peter
Sport
Anne

Ik ben 'Anne aus Tirol'. Dat klinkt een beetje als 'Anton aus Tirol', maar dat zijn dan ook bijna de enige overeenkomsten. Alhoewel winters skiën en de bergen ook diep in mijn hart verankerd zijn. Een van mijn andere passies is fotografie, waarbij mijn voeten vaak op de foto's te zien zijn. Deze gebruik ik ook graag om te (hard)lopen en de Tiroler bergwereld te verkennen.

Ort: Fieberbrunn
Bijgewerkt op 26.08.2020 in Andere van Anne
3 min. leestijd
Toni De Coninck is hoofdredacteur van June, een online reismagazine. Hij schrijft wel vaker over wellness en is onder andere auteur van het boek ‘De Zaligste Kuuroorden van Europa’ en 'Bistro Belge'. Hier lees je waarom hij fan is van de Tiroolse wellness.
 Verder lezen
Terrasse abends neu 14 (c) Bischoferhütte – Kostenzer
Het is al meer dan 25 jaar geleden, maar nog steeds één van mijn mooiste herinneringen: de vakanties met mijn ouders en mijn broer in hut of boerderij midden in de bergen. Vuur maken, de omgeving ontdekken, samen zijn en heel veel lol hebben.Zelfs vandaag de dag is verblijven in een berghut of -boerderij samen met familie of vrienden voor mij de ultieme manier om Tirol op zijn best te beleven.Tolstoj zei ooit eens: “Met de liefste kan men zelfs in de kleinste hut gelukkig zijn”. Hierbij een kleine selectie.
 Verder lezen
_JAN6813.ok
Bijgewerkt op 04.05.2018 in Attracties van Anne
3 min. leestijd
Glamping - dat houdt in echt buiten wonen zonder van een lekker bed af hoeven te zien. Glamping betekent glamoureus kamperen. Kamperen zonder geheid de dichtstbijzijnde outdoor winkel voor een nieuwe uitrusting te moeten plunderen, echter wel wetend dat je niet nog gauw met de spa een geul om je tent hoeft te graven om de zomerse onweersbuien zonder overstroming te doorstaan.
 Verder lezen
Medium-Wanderschuh1
Bijgewerkt op 18.04.2018 in Sport van Anne
4 min. leestijd
 Verder lezen
© Manuela Mörtenbäck / Tirol Werbung
Bijgewerkt op 03.03.2016 in Attracties van Anne
4 min. leestijd
Een wolfachtig uiterlijk met een dikke vacht en (vaak) felblauwe ogen: husky's. In Tirol kun je de mooiste huskytochten maken door het winterse landschap of met een husky knuffelen! Sophie Couwenbergh ging op bezoek bij de Husky Ranch in Angerberg.Sophie Couwenbergh nam ontslag en volgde haar hart: het ontdekken van België, haar thuisland, en de rest van de wereld. Ze deelt haar avonturen en belevenissen op haar reisblog WonderfulWanderings.com en via Facebook. Ze leeft van thee en chocolade en als ze niet aan het reizen of schrijven is, kan je haar vinden in haar favoriete dansschool.
 Verder lezen
Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.