Blog
Categoriën
© Tirol Werbung / Rodler Ilvy
Eten & drinken
© Bert Heinzelmeier
Mensen
© Tirol Werbung / Aichner Bernhard
Cultuur
© Tirol Werbung / Moore Casey
Attracties
© Tirol Werbung / Herbig Hans
Familie
© Tirol Werbung / Schwarz Jens
Andere
© Tirol Werbung / Neusser Peter
Sport
Bijgewerkt op 22.08.2022 in Attracties van
2 min. leestijd
Er zijn plekken die je huid laten kriebelen. Omdat het eindeloos stil is, zodat je jouw eigen hartslag kan horen of je een bijzondere energie voelt. Hoog in de bergen komen deze stille, mystieke plekken vaker voor dan waar dan ook. Ze zijn er om te bidden, de batterijen op te laden, om te mediteren, enz.
 Verder lezen
Obholz
Bijgewerkt op 15.08.2022 in Attracties van Eva
3 min. leestijd
Een keertje zelf in de stal helpen of toekijken hoe de boerin heerlijke gerechten tovert, van het uitzicht en de rust genieten terwijl de boer het hooi van het aangrenzende weiland haalt... Dat staat je allemaal tijdens een vakantie op de boerderij te wachten - en natuurlijk nog véél meer ;-) Waarom je dat echt een keertje uit moet proberen? Lees zelf maar:
 Verder lezen
seebensee-tirol
Bijgewerkt op 11.07.2022 in Attracties van Eva
6 min. leestijd
Wat is er fijner dan op een zomerse dag te relaxen aan een bergmeer? Een klein pittoresk meer dat alleen lopend of fietsend te bereiken is. Een bergmeer waar echte waterratten een duik in het koele water nemen en anderen enkel pootjebaden ;) Ik vroeg het aan onze blogredactie en verzamelde 12 persoonlijke favoriete bergmeren.
 Verder lezen
Bijgewerkt op 03.07.2022 in Attracties van
2 min. leestijd
We hebben de mooiste plekjes gevonden voor zonnekloppers, of je nu een vroege vogel bent of een nachtuil.
 Verder lezen
Bijgewerkt op 20.06.2022 in Attracties van
3 min. leestijd
Het bos zit vol geheimen en biedt vertelstof voor allerlei sprookjes en legendes. Maar de dagen dat je bang was voor de grote boze wol, die achter de dichtstbijzijnde boom vandaan zou kunnen springen, zijn allang voorbij.
 Verder lezen
Bijgewerkt op 10.04.2022 in Attracties van Wolfgang Westermeier
3 min. leestijd
In turbulente tijden verliest men zichzelf net iets makkelijker en is het vaak moeilijker voor jezelf te bepalen, wat nu echt belangrijk is. Voor de innerlijke balans zijn de omgeving en externe impulsen uitslaggevend. We hebben vijf tips neergepend die je kunnen helpen jezelf weer terug te vinden.
 Verder lezen
Bijgewerkt op 21.02.2022 in Attracties van Sandra Langmann
13 min. leestijd
Onze auteur is er tot nu toe redelijk goed in geslaagd de koude te vermijden. Tijdens de kille winterdagen is ze vaker binnenshuis. Maar ze weet ook, dat grote en kleine avonturen zich vooral buitenshuis afspelen. Kun je leren om te gaan met koude?
 Verder lezen
Bijgewerkt op 01.02.2022 in Attracties van Wolfgang Westermeier
3 min. leestijd
Langlaufen op vrijdag, skiën op zaterdag, rodelen op zondag - zo'n veelzijdig sportprogramma kun je in bijna alle Tiroolse bestemmingen genieten. En toch zijn er individuele plekjes die omwille van hun lokale tradities of bijzondere topografie net dat ietsje meer geschikt zijn dan de andere regio. Hier komen onze vijf tips.
 Verder lezen
Bijgewerkt op 24.01.2022 in Attracties van Wolfgang Westermeier
2 min. leestijd
Wie tijdens de zomermaanden het druk heeft met land bewerken, heeft tijdens de wintermaanden tijd voor gasten. En laten we eerlijk zijn: kun je je iets gezelligers voorstellen dan een vakantie op een besneeuwde boerderij? Vijf aanraders in Tirol waar traagheid een kunst is tijdens de wintermaanden.
 Verder lezen
Stuwmeer bij de Gschwandtkopf in Seefeld met uitzicht op de Hohe Munde.
, © Julia Scheiring
Bijgewerkt op 18.01.2022 in Attracties van
13 min. leestijd
Langlaufen op het mooiste plekje ter wereld, culinaire hoogtepunten in het POSCHT en een wandeling langs de slapende reus: begin 2022 vroegen we ons blogteam opnieuw naar hun persoonlijke favoriete plekken in Tirol. Welke plekken je absoluut moet bezoeken in 2022 hebben we voor je samengevat in deze blog:
 Verder lezen

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.