Blog
Categoriën
© Tirol Werbung / Rodler Ilvy
Eten & drinken
© Tirol Werbung / Hörterer Lisa
Bedrijven & Fabrikanten
© Bert Heinzelmeier
Mensen
© Tirol Werbung / Schreyer David
Architectuur
© Tirol Werbung / Aichner Bernhard
Cultuur
© Tirol Werbung / Moore Casey
Attracties
© Tirol Werbung / Haindl Ramon
Wellness
© Tirol Werbung / Webhofer Mario
Natuur
© Tirol Werbung / Herbig Hans
Familie
© Tirol Werbung / Schwarz Jens
Andere
© Tirol Werbung / Neusser Peter
Sport

Familie

Plaats: Sillian.
, © Hans Herbig
Bijgewerkt op 02.11.2021 in Familie van Mirte
5 min. leestijd
Sommige blauwe pistes doen niet onder voor een snelweg, rode pistes kunnen gevaarlijke kruispunten bevatten en op een zwarte piste zit een ongeluk in een klein hoekje. Op de berg vind je een heus wegennetwerk. En voor ieders veiligheid en plezier gelden in alle berglanden ter wereld tien piste(verkeers)regels. Ken jij ze allemaal?
 Verder lezen
Ort: Sillian
, © Hans Herbig
Bijgewerkt op 18.10.2021 in Familie van Klaus
6 min. leestijd
De meeste skigebieden openen hun deuren begin december en tot net voor kerstmis, is het hier heel rustig. Leuk is ook dat naast de pistes zoveel te beleven valt: begin december vind je overal Krampussen en natuurlijk komt ook de Heilige Man uit Spanje in Tirol op bezoek.
 Verder lezen
Familiegeluk tijdens een uitstapje in de bergen?
Bijgewerkt op 07.06.2021 in Familie van Gastauteur
8 min. leestijd
Ja, dat is eigenlijk heel gemakkelijk. Als je tenminste de volgende 5 lessen ter harte neemt, die onze auteur met zijn kinderen bij de Wilder Kaiser geleerd heeft.
 Verder lezen
Wildseeloderhaus aan de Wildseelodersee
Bijgewerkt op 11.07.2020 in Familie van Evelyn
3 min. leestijd
Het is weer september en dat betekent op Instagram: wandel-spam! De helderblauwe meren, van ijsjes genietende vrienden en zonnebril-selfies hebben in mijn feed plaats gemaakt voor bonte herfstbladeren, kitscherige bergkruisen, kastanjes & pompoenen in alle maten en gewichten. September is Indian Summer puur!
 Verder lezen
Zomeractiviteiten in Tirol waar je kinderen van zullen smullen.
Wie met kinderen reist, weet dat ze voortdurend bezig moeten worden gehouden. Vooral de iets oudere kinderen kiezen dan snel voor hun tablet of smartphone, ook tijdens de vakantie. Wij trokken deze zomer naar Tirol en ontdekten een aantal fantastische activiteiten voor families. Onze drie jongens hadden dan ook geen kans om zich te vervelen.
 Verder lezen
Laat de kinderen met een gerust hart achter in de Schneepiraten Kids Club en geniet van elkaar. Fotostudio West
Zijn kinderen van 4, 2 en 8 maanden te jong om mee te nemen op skivakantie? Wij hebben even getwijfeld. Maar het idee van kaasfondue, apfelstrudel, kraakwitte superdikke donsdekbedden, sleeën en warme chocomelk gaf de doorslag! En na een winterse week in WilderKaiser is onze conclusie; je bent nooit te jong voor een vakantie in de bergen. 12 redenen om met je (kleine) kinderen naar WilderKaiser te gaan. 
 Verder lezen
Familienbahn Gampen, Serfaus
Bijgewerkt op 04.12.2017 in Familie van Evelyn
4 min. leestijd
Onder het motto „jong geleerd, is oud gedaan“ nemen ouders hun kinderen al van jongsaf aan mee op skivakantie. En dat vinden de meeste kinderen ook heel leuk, want wat is er nu leuker als te spelen en glijden in de sneeuw. De meeste kinderen zoeven na een weekje skiles, vaak zonder vallen, de berg af op hun korte beentje. Bij het nemen van een lift ziet het er dan weer anders uit: kinderen blijven al eens per ongeluk in liften zitten of vallen bij het uitstappen, rond de sleeplift liggen ze ook vaak in bosjes etc. Met deze handige tips van skilerares Alexandra wordt de weg naar de top deze winter zeker iets comfortabeler!
 Verder lezen
Tannheimer Tal © Tirol Werbung  Neusser Peter
Bijgewerkt op 28.11.2017 in Familie van Irene
6 min. leestijd
Veel wegen leiden naar de Landsverger Hütte. Gelukkig maar, want het Tannheimer Tal, het hooggelegen dal in het noordwesten van Tirol, heeft zoals in de rest van de Oostelijke Alpen, voor iedere bergliefhebber iets te bieden: van de overweldigende schoonheid van het hooggebergte  tot de talloze hutten van de Alpenverenigingen.
 Verder lezen
Ort: Serfaus
Hallo kleine spruit, tot ziens wintersport? Alsjeblieft niet! Niet alles hoeft te veranderen wanneer kinderen in het spel komen. De liefde voor de bergen, sneeuw en wintersport kan blijven bestaan. Wanneer je kinderen krijgt, hoeft het niet te betekenen dat de wintersport op een laag pitje komt te staan, toch? Dani beantwoordt de meest prangende vragen over een wintersport met kinderen.
 Verder lezen

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.