Blog
Categoriën
© Tirol Werbung / Rodler Ilvy
Eten & drinken
© Bert Heinzelmeier
Mensen
© Tirol Werbung / Aichner Bernhard
Cultuur
© Tirol Werbung / Moore Casey
Attracties
© Tirol Werbung / Herbig Hans
Familie
© Tirol Werbung / Schwarz Jens
Andere
© Tirol Werbung / Neusser Peter
Sport
Lena
De zomer in Tirol is gediversifieerd!
, © Hill Vibes Telfs
Bijgewerkt op 10.07.2021 in Attracties van Lena
4 min. leestijd
Waaraan denkt u bij zomerfestivals? Juist! Toffe bands en dj’s, een groot campingterrein, zon, bier en veel vrolijke mensen. Maar weinigen denken bij zomerfestivals direct aan Tirol, maar ons ski- en wandelparadijs heeft ook ‘festival technisch’ veel te bieden. Voor de start van het festivalseizoen heb ik nog even goed rondgesnuffeld. Hier mijn persoonlijke top 5 met de gaafste openluchtfestivals van deze zomer.
 Verder lezen
Achensee-(c)W9
Bijgewerkt op 10.03.2021 in Attracties van Lena
4 min. leestijd
Velen ‘meren-experts’ weten dat ze bij Tirol aan het juiste adres zijn voor prachtig berglandschappen en –uitzichten, maar geloven dat ze voor de mooiste (zwem)meren bij andere regio’s beter af zijn. Zonder direct mijn collega Michael, geboren in ‘het meren paradijs’ Karinthië, aan te kijken, wil ik dit misverstand voor eens en altijd uit de weg ruimen ;) In deze blog vind je de meest bijzondere meren van Tirol. De grootste, warmste en de meest romantische – welk meer is jouw favoriet?
 Verder lezen
Zillertal, Foto: Johannes Sautner
Verse poedersneeuw, ongerepte afdalingen en de eerste zonnestralen - 's winters lokken de "first track" en "early bird" acties van de Tiroolse skigebieden de skiërs al vroeg de piste op. Maar wat houden deze aanbiedingen precies in? En is het werkelijk de moeite waard om al zo vroeg uit de veren te komen?
 Verder lezen
Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.