Blog
Categoriën
© Tirol Werbung / Rodler Ilvy
Eten & drinken
© Bert Heinzelmeier
Mensen
© Tirol Werbung / Aichner Bernhard
Cultuur
© Tirol Werbung / Moore Casey
Attracties
© Tirol Werbung / Herbig Hans
Familie
© Tirol Werbung / Schwarz Jens
Andere
© Tirol Werbung / Neusser Peter
Sport
Oliver Stolle

Voor Oliver Stolle is Tirol een regio waar hij vele dingen "voor het eerst" beleeft. Voor het eerste op een buckelpiste: bij Pass Thurn. Voor het eerst hoogtevrees: als kleine jongen op de Hohe Munde. Voor de eerste Graukas: op een bergweide in het Zillertal. Voor het eerst geen woord verstaan: tijdens carnaval in Feichten in het Kaunertal. Hij verheugt zich op meerdere "eerste keren".

Alles lekker zelf: Vinzent houdt de soep in het oog, die lekker langzaam pruttelt op het ouderwetse vuur. Dat lukt aardig.
Bijgewerkt op 30.01.2023 in Eten & drinken van Oliver Stolle
7 min. leestijd
Het eetgedrag van kleine kinderen baart volwassenen wel eens kopzorgen. Het lijkt wel of kinderen een heel andere kijk op eten hebben als hun ouders. Welke gerechten uit de Tiroolse keuken kinderen lekker vinden, zochten we uit voor jullie. Een tip: samen koken bewerkt wonderen. En is ook leuk!
 Verder lezen
De Amberger Hütte in de Stubaier Alpen.
, © Tirol Werbung / Frank Stolle
Bijgewerkt op 14.03.2022 in Sport van Oliver Stolle
8 min. leestijd
Deze berghutten in Tirol zijn ook ´s winter geopend - sommige bereik je na een fikse winterwandeling of zijn het startpunt voor een partijtje rodelen. De beste manier om de hutten te bereiken is op toerski's - en degenen die goed kunnen skiën, genieten ook van de afdaling langs de ongeprepareerde piste.
 Verder lezen
Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.