Blog
Categoriën
© Tirol Werbung / Rodler Ilvy
Eten & drinken
© Bert Heinzelmeier
Mensen
© Tirol Werbung / Aichner Bernhard
Cultuur
© Tirol Werbung / Moore Casey
Attracties
© Tirol Werbung / Herbig Hans
Familie
© Tirol Werbung / Schwarz Jens
Andere
© Tirol Werbung / Neusser Peter
Sport
Irene
Natuurmaterialen in combinatie met modern design.
Bijgewerkt op 23.10.2021 in Andere van Irene
5 min. leestijd
De familie Unterlechner heeft als lokmiddel voor hun hotel in Pillberg niets buitengewoon bedacht. In Hotel Grafenast wordt biologisch en duurzaamheid al sinds een paar decennia bewust geleefd.
 Verder lezen
Angerer Alm presso St. Johann
De Angerer Alm in St. Johann in Tirol is een traditionele berghut en tegelijkertijd ook een gerenommeerd restaurant. Daarvoor zorgen twee vrouwen: Annemarie en haar dochter Katharina Foidl.
 Verder lezen
Winterzauber_TannheimerTal_©TirolWerbung_ManuelaMörtenbäck (105)
Bijgewerkt op 25.08.2020 in Attracties van Irene
3 min. leestijd
In het Tannheimer Tal in Tirol kun je natuurlijk gewoon op de piste skiën, maar er zijn ook tal van andere mogelijkheden om je door een winterlandschap voort te bewegen – bijvoorbeeld met sneeuwschoenen. Een winterwandeling met berg- en skigids Leo Amman.
 Verder lezen
Tannheimer Tal © Tirol Werbung  Neusser Peter
Bijgewerkt op 28.11.2017 in Familie van Irene
6 min. leestijd
Veel wegen leiden naar de Landsverger Hütte. Gelukkig maar, want het Tannheimer Tal, het hooggelegen dal in het noordwesten van Tirol, heeft zoals in de rest van de Oostelijke Alpen, voor iedere bergliefhebber iets te bieden: van de overweldigende schoonheid van het hooggebergte  tot de talloze hutten van de Alpenverenigingen.
 Verder lezen
Kristallhütte
Bijgewerkt op 08.08.2017 in Eten & drinken van Irene
5 min. leestijd
Als in de wintermaanden de zon in de late namiddag al vroeg achter de horizon verdwijnt en de bergen heel even in een onwerkelijke blauwe kleur schemeren, dan worden de Alpen in duisternis gehuld en daalt hier een diepe rust neer. Op bijna geen enkele andere plek kun je zo ontspannen je overpeinzingen de vrije loop laten als op een Tiroler berghut – inclusief een spectaculair uitzicht
 Verder lezen
Nina Mair_Atelier Innsbruck
08.08.2017 in Cultuur van Irene
2 min. leestijd
Vier verschillende mensen met een passie in hun leven. Vier personen met verschillende beroepen en verschillende levensverhalen. Maar één ding hebben ze alle vier gemeen; ze zijn gek van Tirol en hebben allemaal een passie. Een waard, een berggids, een agrarisch econoom en manager en een product- en interieurontwerpster. Ze gooien hun ziel en zaligheid in de zaken waarvan ze houden. Vandaag vertellen we het verhaal van Nina Mair, product- en interieurontwerpster.
 Verder lezen
Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.