Blog
Categoriën
© Tirol Werbung / Rodler Ilvy
Eten & drinken
© Tirol Werbung / Hörterer Lisa
Bedrijven & Fabrikanten
© Bert Heinzelmeier
Mensen
© Tirol Werbung / Schreyer David
Architectuur
© Tirol Werbung / Aichner Bernhard
Cultuur
© Tirol Werbung / Moore Casey
Attracties
© Tirol Werbung / Haindl Ramon
Wellness
© Tirol Werbung / Webhofer Mario
Natuur
© Tirol Werbung / Herbig Hans
Familie
© Tirol Werbung / Schwarz Jens
Andere
© Tirol Werbung / Neusser Peter
Sport
Christina

Ze is veel op pad (natuurlijk met haar gezin, wat dachten jullie :) ) en doet graag verslag over leuke evenementen en uitstapjes voor gezinnen.

Herz1
We beschrijven in deze blog vijf soorten mannen om verliefd op te worden. Of ook niet, want of je verliefd wordt op een bepaalde persoon, heeft niets te maken met het “type” van man of vrouw die voor je staat, maar eerder met de chemie tussen twee mensen.
 Verder lezen
Plaats: St.Johann i.T.
In de tijd tussen Kerstmis en Driekoningen is zo goed als alles mogelijk. Als je maar bepaalde rituelen inbouwt en eraan gelooft.
 Verder lezen
Steinherz auf der Hohen Fürleg in der zweiten Karwendelkette
Bijgewerkt op 02.11.2016 in Andere van Christina
2 min. leestijd
Het maakt niet uit of je geboren bent in Tirol en momenteel ergens anders woont, of dat je er ooit een heerlijke vakantie hebt gehad. Het verlangen om terug te keren naar dit kleine land in de bergen kan iedereen overkomen. Soms is het verlangen ineens daar en kom je er niet meer van af. Of het verlangen is altijd al aanwezig, alleen kom je er nu pas achter.
 Verder lezen
00-zillertalerkrapfen
Bijgewerkt op 11.10.2016 in Eten & drinken van Christina
2 min. leestijd
Toen ik klein was, waren er een paar gerechten die alleen mijn vader maakte. Aangezien hij daar haast nooit tijd voor had, was het dus groot feest als het weer eens zover was. Ik kan me nog goed herinneren dat ik bij mijn vaders Zillertaler Krapfen mijn riem vaak een paar gaatjes losser moest doen. Van deze overheerlijke Krapfen kon ik gewoon niet genoeg krijgen!Ik heb mijn vader onlangs gevraagd of hij mij eens wilde laten zien hoe hij deze Krapfen maakt. En alhoewel hij al in geen jaren meer Zillertaler Krapfen gemaakt had, was hij meteen heel enthousiast.
 Verder lezen
© Tirol Werbung/Bernhard Aichner
Er zijn fenomenen, gebouwen en rituelen in Tirol, die op het eerste gezicht een beetje merkwaardig schijnen. En toch bestaan ze echt!
 Verder lezen
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.