Blog
Categoriën
© Tirol Werbung / Rodler Ilvy
Eten & drinken
© Tirol Werbung / Hörterer Lisa
Bedrijven & Fabrikanten
© Bert Heinzelmeier
Mensen
© Tirol Werbung / Schreyer David
Architectuur
© Tirol Werbung / Aichner Bernhard
Cultuur
© Tirol Werbung / Moore Casey
Attracties
© Tirol Werbung / Haindl Ramon
Wellness
© Tirol Werbung / Webhofer Mario
Natuur
© Tirol Werbung / Herbig Hans
Familie
© Tirol Werbung / Schwarz Jens
Andere
© Tirol Werbung / Neusser Peter
Sport
Eckard

Samen met Esther vormt hij “doubleE” en vertelt hij over nieuws in het land. In de Tirol Werbung is Eckard hoofd van het team “Digitale media”.

Nürnberger Hütte, Neustift i. St.
Al ben je nog zo positief ingesteld, niemand zit te wachten op regen in de vakantie. Hierbij mijn tips voor een leuke dag bij druilerig weer, zo blijft de vakantiestemming er goed in! Ook outdoor freaks die graag buiten willen vertoeven, vinden hier de beste uitstapjes.
 Verder lezen
Bijgewerkt op 07.09.2020 in Eten & drinken van Eckard
4 min. leestijd
Onderstaand een selectie van mijn persoonlijke favoriete restaurants in Innsbruck en de nadere omgeving. Ik heb ze uiteraard allemaal meermaals (kritisch) getest en ben benieuwd naar jullie commentaren en tips. Aangezien deze bijdrage "door omstandigheden" aanmerkelijk gegroeid is, zijn het deze keer veruit meer dan 10 restaurants geworden. De selectie blijft echter zoals reeds in 2012 nog steeds streng, en alle tips zijn persoonlijk getest. Eet smakelijk!
 Verder lezen
Bijgewerkt op 04.05.2018 in Natuur van Eckard
4 min. leestijd
 Verder lezen
Langlaufen_Seefeld_Tirol_0488
Bijgewerkt op 16.02.2017 in Attracties van Eckard
5 min. leestijd
De visagist en fotograaf Rainer Renauer uit Seefeld begeleidt ons gedurende een hele dag door zijn geboortestreek. Hij laat ons zijn favoriete winkel- en eetplekjes zien. En omdat Seefeld de meest populaire langlaufregio van Tirol is, gaan we natuurlijk ook met Rainer de loipe op.
 Verder lezen
De belasting door pollen neemt op het ogenblik met elke warme lentedag toe. Voor mensen met een allergie bestaat gelukkig de mogelijkheid hun vakantie zonder snotteren en tranende ogen door te brengen. Wie aan hooikoorts lijdt, vindt duidelijke verlichting in het hooggebergte.
 Verder lezen
Authentiek café-restaurant – de ‘Schwedenkapelle’
Bijgewerkt op 05.01.2015 in Eten & drinken van Eckard
5 min. leestijd
 Verder lezen
Kitzbuehel_2016_0099
12.07.2021 in Attracties van Eckard
5 min. leestijd
Bij het horen van de naam Kitzbühel onstaan er meteen verschillende beelden voor mijn ogen. Immers hoef je over deze stad in de Alpen niet veel meer te vertellen, in de loop der jaren zijn hier ook zoveel legendes onstaan: de skisterren uit de gemzenstad, de internationale jet set, sterretjes en genieters en natuurlijk de bergen die nog steeds de hoofdrol spelen.
 Verder lezen
Omhoog
Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.