Bikeschaukel etappe in Wildschönau, © Tirol Werbung/Olivier Soulas
Bikeschaukel etappe in Wildschönau, © Tirol Werbung/Olivier Soulas

Flexibel mountainbiken in Tirol - de Tirol Mountain Bike Safari

Geniet van flexibel mountainbikeplezier met de Tirol Mountain Bike Safari, die met een lengte van ruim 780 kilometer door het hart van de Alpen voert.

In de Tiroler bergwereld zijn de mogelijkheden voor mountainbikers eindeloos. Met de Tirol Mountain Bike Safari, verdeeld in 16 etappes, kunt u het hart van de Alpen in één vakantie trotseren. Omdat u zelf bepaalt of en van hoeveel bergliften u met uw mountainbike gebruik maakt, is deze ‘Alpen expeditie’ zo uitdagend als u zelf wilt. De 21 aangesloten bergliften maken het mogelijk tot 15.000 van de 32.000 hoogtemeters te omzeilen, waardoor u geniet van flexibel mountainbikeplezier. Hierdoor is het traject ook ideaal voor mountainbikers met verschillende ervaring en conditie.

In de Tiroler bergwereld zijn de mogelijkheden voor mountainbikers eindeloos. Met de Tirol Mountain Bike Safari, verdeeld in 16 etappes, kunt u het…

toon meertoon minder

Overzicht van de 16 etappes van de Tirol Mountain Bike Safari

Tips & info

Etappes 1, 2, 4, 5, 10, 14 en 15 laten het hart van trail rijders sneller kloppen. De singletrail-varianten met uitdagende technische passages, steile stukken en spectaculaire sprongen zorgen voor afwisseling op de afdalingen.

Bagagetransport: om zorgeloos de etappes van de Tirol Mountain Bike Safari te trotseren, kunt u bagagetransport service voor afzonderlijke etappes boeken. Voor de etappes 1-2 kijkt u op www.schmid-nauders.com voor meer informatie. Voor de etappes 3-16 neemt u contact op met INNTOUR via telefoon: +43 660 21 44 660 of mail naar info@inntour.at.

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.