Flexibel mountainbiken in Tirol - de Tirol Mountain Bike Safari


Geniet van flexibel mountainbikeplezier met de Tirol Mountain Bike Safari, die met een lengte van ruim 780 kilometer door het hart van de Alpen voert.

In de Tiroler bergwereld zijn de mogelijkheden voor mountainbikers eindeloos. Met de Tirol Mountain Bike Safari, verdeeld in 16 etappes, kunt u het hart van de Alpen in één vakantie trotseren. Omdat u zelf bepaalt of en van hoeveel bergliften u met uw mountainbike gebruik maakt, is deze ‘Alpen expeditie’ zo uitdagend als u zelf wilt. De 21 aangesloten bergliften maken het mogelijk tot 15.000 van de 32.000 hoogtemeters te omzeilen, waardoor u geniet van flexibel mountainbikeplezier. Hierdoor is het traject ook ideaal voor mountainbikers met verschillende ervaring en conditie.

Overzicht van de 16 etappes van de Tirol Mountain Bike Safari

Tips & info


Etappes 1, 2, 4, 5, 10, 14 en 15 laten het hart van trail rijders sneller kloppen. De singletrail-varianten met uitdagende technische passages, steile stukken en spectaculaire sprongen zorgen voor afwisseling op de afdalingen.

Bagagetransport: om zorgeloos de etappes van de Tirol Mountain Bike Safari te trotseren, kunt u voor etappes 1-8 een bagagetransport service boeken. Meer informatie over deze dienst vindt u op www.bikeshuttle.at. Op etappes 9-16 verzorgt Andrea Albrecht van Rofan Reisen graag uw bagage transport. Meer informatie: tel. +43 5243 5209 of e-mail: andrea.albrecht@rofanreisen.com.

Liftpas voor de Tirol Mountain Bike Safari: Van de ene berg naar de andere per gondel. Tussen Nauders am Reschenpass en Walchsee overwinnen mountainbikers dankzij de Tirol Mountain Bike Safari puntenkaart ongeveer de helft van de 32.000 hoogtemeters met de 21 verschillende bergbahnen.

Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat